Hier ben ik!

Joehoe! Hier ben ik!!

Oké oké, ik moet heel eerlijk toegeven dat het best lang heeft geduurd voordat ik zover was om dit te durven; mijn eigen praktijk opzetten en daarmee ook mezelf laten zien. Want wat is dat eng en spannend! Maar tegelijkertijd ook reteleuk met daarbij een sterk gevoel dat dit is wat ik NU moet doen. Het uitoefenen van mijn passie!

Sinds mijn 17e levensjaar al samen met mijn grote, twee meter hoge jeugdliefde!

Jarenlang was ik een professional in mezelf wegcijferen. De ingestampte overtuigingen uit mijn jeugd zoals ‘doe maar normaal dan doe je gek genoeg’ en ‘daar hoef je niet om te huilen’ maakten, dat ik niet durfde te uiten wat ik voelde en zag. Ik hield alles in me. Herkenbaar?

Een pot zoetzure augurken per dag is een must, overgehouden na m’n zwangerschap.

Volgens mijn kritische zelf was ik een buitenbeentje, niet normaal, anders dan ‘de rest’. Wat ik voelde was aanstellerities, ik kan niks en anderen kunnen alles veel beter. Maar wanneer is het dan goed en wat is normaal?

Knikkende knieën bij iedere man die geurt naar Acqua di Gio van Armani

Het wegstoppen en afsluiten zorgden ervoor, dat ik vastliep in zowel mijn werk als privéleven, want mijn strategieën waren niet meer helpend. Hulp vond ik bij een holistisch coach en daarnaast kreeg ik therapie om mijzelf niet langer fysiek weg te cijferen.

Uitzinnige huilbuien bij vrijwel iedere Disneyfilm. Meest ultieme verdriet; zwelgje die z’n moeder kwijtraakt. Ik was een week van de kaart!

Daarmee was er de start voor de opleiding tot lichaamsgerichte energetische therapeut. Hoe fantastisch was het, dat opleiding en therapie elkaar versterkten, waardoor ik al snel leerde met gevoelens om te gaan en ook daadwerkelijk weer ging voelen. Ik vond mezelf terug en dacht ‘wow! Mooi mens!’

Bloedhekel aan elektrische fietsen; da’s trappen voor luie mensen!

Hier ben ik dan! Een therapeut die haar sensiviteit en intuïtive vermogens inzet om jou te helpen. Mezelf zie ik als een vertaler van wat niet zichtbaar is, maar wel opgeslagen in jouw lichaam. Een verbinder voor dat wat jij voelt maar waar je nog geen woorden aan kan geven of juist de prater die nog niet voelt.

Vrouwen achter het stuur zijn een ramp; behalve mijn stuurkunsten dan …

Mijn doel is om je te leren luisteren naar wat je lichaam jou heeft te vertellen, hiernaar te handelen en keuzes te maken vanuit je hart. Zodat je gaat leven vanuit wie je diep van binnen werkelijk bent!

Wekelijks minimaal een halve marathon lopen, anders ben ik niet te genieten op deze wereld.

Liefs Evelien

Evelien Hamberg