DoTerra aromatouch en Holistische massage

Doterra aromatouch massage technique®

Deze massage geef ik met respect en liefdevolle aandacht. Ik masseer vanuit intuïtie en luister naar wat jij op dat moment nodig hebt. De Doterra aromatouch massage technique® werkt met acht essentiële oliën die ik zacht inmasseer langs de meridiaan, energiebanen en viscerale contactpunten.

Doel is om zowel het sympatische en parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen en daarmee het zelfherstellend vermogen te versterken.

Een massage duurt ongeveer 60 minuten.

HOLISTISCHE MASSAGE

Deze intuïtieve ontspanningsmassage is ontwikkeld voor mensen die een sportmassage te gevoelig of pijnlijk vinden en meer ontspanning zoeken. Door het behandelen van de gehele achterzijde van het lichaam, danwel het gehele lichaam gaan we op zoek naar de punten waar spanningen en/of gifstoffen in de spieren zijn opgebouwd. Door een zachte massagetechniek gecombineerd met het toepassen van drukpunten wordt het lichaam ontlast en ontspannen. Om dit effect te versterken maak ik tevens gebruik van aromatherapie. 

Een massage duurt 60 minuten (achterzijde lichaam) of 90 minuten (gehele lichaam).

“Door het invoelend vermogen van Evelien, paste zij haar behandeling precies aan op mijn behoefte en hielp mij om weer meer in verbinding te komen met mijn eigen lijf”

EvelienHamberg_Aromatouch
EvelienHamberg_Aromatouch
EvelienHamberg_Aromatouch

DoTerra aromatouch en Holistische massage